Over ons
Uitzendbureau Actief B.V. is een initiatief van Geja Spronk. Uitzendbureau Actief richt zich op het Midden en Klein Bedrijf in de regio Noordoost Veluwe. Voor de meest uiteenlopende functies, van ongeschoold tot en met hbo-niveau.
 
Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om bedrijven te ondersteunen en te flexibiliseren. Niet alleen door vakbekwame mensen aan te bieden, maar ook om oplossingsgericht te handelen, vanuit een no-­nonsense mentaliteit. Uitzendbureau Actief vindt het belangrijk om tijd en energie te steken in het matchen van uitzendkrachten. Wij gaan met hen op zoek naar een functie die past bij hun opleiding en kwaliteiten. “Samen sterk in werk!” is ons motto.
 
Wij zijn een betrouwbare uitzendorganisatie dat de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen  (de NBBU) hanteert en passen de CAO voor Uitzendkrachten van de NBBU toe.
 
Daarnaast worden wij regelmatig gescreend om aan het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid te voldoen. Onderdeel hiervan is de toetsing en normering volgens de NEN 4400­-1.  www.normeringarbeid.nl.
 
Tevens voldoen wij aan het veiligheidbeheerssysteem conform de eisen van VCU (Veiligheids Checklist Uitzendbureaus).  Periodiek vindt er een audit plaats en toetst men de criteria die zijn vastgelegd in de VCU-checklist: 
  • Veiligheids- en gezondheidsorganisatie en beleid 
  • Selectie, gegevens- en documentenbeheer van de flexwerker 
  • Voorlichting en instructie aan flexwerkers

Voor ons is de veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze uitzendkrachten van groot belang, daarom kunnen zij via ons het Basis Veiligheidsdiploma VCA behalen.  www.vca.nl

 
Kiezen voor Uitzendbureau Actief is “Kiezen voor Zekerheid”.


uitzenden uitzendbureau Actief, Elburg, Wezep, Doornspijk, Elspeet, Vierhouten, Oosterwolde, Nunspeet, Hulshorst, Zwolle, Hattem, Heerde, Wapenveld, Epe, Kampen

Google+