Werkbriefje
Heb je voor Uitzendbureau Actief gewerkt? Dan heb je ook recht op loon. Dat komt niet zomaar op je bankrekening. Je moet hiervoor een werkbriefje voor invullen.
Voor het bijhouden en invullen van het aantal gewerkte uren ben je zelf verantwoordelijk. Aan het eind van de week laat je het urenbriefje door de opdrachtgever waar je werkt, voor akkoord tekenen. Het werkbriefje loopt van maandag tot en met zondag.
 
  • Het origineel is voor Uitzendbureau Actief.
  • De gele kopie is voor de opdrachtgever
  • De blauwe kopie is voor je zelf. 
 

Wanneer inleveren?

Het invullen van je werkbriefje doe je aan het einde van de week. Inleveren doe je op voor maandag 12.00 uur, zodat deze tijdig en correct verwerkt kan worden. Dit mag per post, per mail of bij ons in de brievenbus.
 

Invullen van het werkbriefje

Als eerste vul je jouw naam, je geboortedatum en het weeknummer in. Daarnaast de naam van de opdrachtgever, contactpersoon en plaats. Zorg ervoor dat je werkbriefje altijd volledig is ingevuld en is afgetekend door de opdrachtgever. Als deze niet is afgetekend, kan dit voor vertraging van jouw verloning zorgen. Vul vervolgens de datum en het aantal uren per dag dat je hebt gewerkt in, pauzes worden niet doorbetaald. Rond de tijden af op een kwartier, voor een kwartier vul je 0,25 uur in, een half uur 0,50 uur en driekwartier 0,75 uur. Vul daarna het totaal aantal gewerkte uren in. 
 
Wanneer je overuren maakt of onregelmatige diensten werkt, vul je deze uren in onder toeslaguren of overuren. Hiervoor krijg je vaak een toeslag, deze kunnen per bedrijf verschillend zijn.
 

Snipper- / Ziektedagen

Ben je vrij en wil je deze uren uit je reservering opnemen, vul dan het aantal uren in onder Snipper- / Ziektedagen en vermeld hierbij een ”S”.  Als er voldoende reserveringen zijn opgebouwd zullen wij deze aan je uitbetalen. Ben je ziek geweest of ga je ziek naar huis vul dan het aantal ziekte uren in onder dezelfde kolom en vermeld hierbij een "Z". Bij opmerkingen kun je alles neerzetten, waarvan jij denkt dat het van belang is.
 
Heb je bij meerdere opdrachtgevers gewerkt? Vul dan voor iedere opdrachtgever een apart werkbriefje in.
 
Google+