Payrolling
Als bedrijf wilt u snel en flexibel kunnen reageren op veranderingen in de markt. Dat begrijpt Uitzendbureau Actief, als geen ander. Daarom verlonen wij graag tegen een aantrekkelijk uurtarief uw medewerkers. 
U zorgt zelf voor de werving en selectie van uw personeel, maar de administratieve lasten laat u aan Uitzendbureau Actief over. Wij bieden de door u geselecteerde werknemer een uitzendovereenkomst met uitzendbeding aan. 
 
U heeft geen omkijken meer naar zaken als; salaris uitbetaling, loonbelastingverklaring, 
de ziek- en betermeldingen, verzuimregistratie, fiscale jaaropgave etc.
 

De voordelen voor u:

 
Geen werkgeversrisico's > Uitzendbureau Actief is de formele werkgever, u loopt geen arbeidsrechtelijke risico's ten aanzien van arbeidscontracten, loondoorbetaling, proeftijden, ziekte, WIA, etc.
Geen kosten bij ziekteverzuim > Uitzendbureau Actief juridisch werkgever en neemt ook de kosten van het ziekteverzuim en alle bijbehorende administratieve verplichtingen van u over.
Lagere personeelskosten > U betaalt alleen de gewerkte uren, geen werk betekent geen kosten. Vakantiedagen en vakantiegeld zitten bij het tarief in berekend, dus geen verrekeningen achteraf.
Flexibel omgaan met personeel > Door uw personeel via ons te verlonen, zit u niet vast aan arbeidscontracten. Dit geeft u de vrijheid om max. 130 weken flexibel in te spelen op ontwikkelingen in de markt.
Minder administratie > Wij regelen alle administratieve werkzaamheden. Zoals de personeels- en salarisadministratie, de verzuimaanpak en alle contacten met fiscus, arbodienst en sociale dienst.
 
U bespaart veel tijd en kunt zich volledig richten op andere activiteiten.
 
Google+