Werving & Selectie
Sollicitatieprocedures zijn kostbaar en kosten veel tijd. Uitzendbureau Actief neemt dit daarom graag van bedrijven over. Wat kunnen wij u bieden? 
 
Op basis van het functieprofiel, uw wensen en eisen, gaan wij aan de slag met het werven en selecteren van kandidaten.
 
Wij putten namelijk uit een bestand van kandidaten dat zich blijft uitbreiden. Vaak met potentiële werknemers die niet actief op zoek zijn, maar wel geïnteresseerd zijn in een baan die aan hun ideaalbeeld voldoet, daarnaast hebben we de toegang tot diverse externe CV-databases.
 
U ontvangt van Uitzendbureau Actief een afgesproken aantal CV's van geselecteerde kandidaten per mail. U geeft aan welke kandidaten u wilt uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Is uw geschikte kandidaat geworven, betaalt u bij indiensttreding 50 % van de afgesproken wervingsfee en 50% na de proefperiode. Indien één van beide partijen in de proefperiode besluit om de samenwerking niet voort te zetten, zal de 2de factuur niet aan u worden doorberekend.
 
Het bij elkaar brengen van de juiste kandidaat en de juiste vacature. Dat is waar we het voor doen en waarin Uitzendbureau Actief graag een sleutelrol vervult.
 
Google+